ducati
Prestižni i svetski čuveni moto brend

DUCATI - sinonim vrhunskog kvaliteta, dizajna, voznih karakteristika i šampionskih pobeda je zvanično dostupan u Novom Sadu na radost novosadjana ali i cele Vojvodine. U saradnji sa uvoznikom i italijanskom firmom TAGO MOTO CENTAR  kao ovlašteni diler - prodavac i serviser u svom moto centru predstavlja najnovije modele za 2022 godinu.

Nova Multistarada model V2 i V4, novi Monster, novi Scrambler, novi Steetfighter, novi Desert X, novi Panigale.. samo su neki od najnovijih modela DUCATI-a za 2022.godinu koji su sa nestrpljenjem čekani od ljubitelja, poznavaoca i kupaca širom sveta i Srbije i konačno docekani da budu u salonu u Novom Sadu. Pored raspoloživosti modela za isporuku odmah, posebna pogodnost nabavke vašeg novog DUCATI modela u TAGO MOTO CENTRU je i opcija kupovine na kredit bez ucesca na rok do 6 godina.

 

Naš obučeni tim i salon po DUCATI standardima su tu da vas ugoste da se na miru I lepom ambijentu posavetujete oko izbora vašeg novog motocikla i da ga zajednički konfigurišemo i prilagodimo opremu i izgled vašim zeljama zahvaljujući prestižnom DUCATI standardu, komponentama i stilu koji omogućuje individualizaciju vašeg modela da i serijski najbolje, najbrže i najkvalitetnije u klasi bude još lepše i još bolje.

Pored prodajne tu je na licu mesta i postprodajna podrška sa novim standardizovanim servisom sa savremenim dijagnostičkim uređajima, specijalnim alatom i obučenim timom strucnjaka koji su u stalnoj ”on line” koordinaciji i komunikacija sa globalnim DUCATI timom za podrsku kako bi svaka komponenta bila podešena na odgovarajuci nacin i svaka usluga bila izvršena u skladu sa standardom brenda.

 

DUCATI motocikl nam svima donosi toliko ljubavi i radosti kada ga posedujemo i kada ga vozimo osećajuci da smo i sami postali deo legende dokazane na moto stazama i GP šampionatima čiji uspesi ne prestaju da traju ali i putne i ulične legende – motocikla koji svojom pojavom, karakteristikama i snagom brenda nikog ne ostavlja ravnodusnim.

Vaš TAGO MOTO CENTAR info@tagomotocentar.com  021 21 55 451

Ducati Desert X

16,700€

Ducati Hypermotard 950 RVE

15,000€

Ducati Multistrada V2

15,200€

Ducati Multistrada V4 S Radar

24,100€

Ducati Scrambler 1100 Tribute

15,100€

Ducati Scrambler Urban Motard

12,100€

TOP