GIVi
Čuveni italijanski brend moto opreme

Čuveni italijanski brend moto opreme za sve tipove motocikala kao i opreme za same vozače. Beskompromisni italijanski dizajn u kombinaciji za odličnim kvalitetom i pristupačnom cenom omogućili su da GIVI brend postane poznat širom sveta i ujedno jedan od najomiljenijih brendova moto opreme kod svih vozača motocikla. Bez obzira da li vozite enduro motocikl, putni kruzer, sportsku ili gradsku mašinu, GIVI ima ponudu za Vaš motocikl ali I za Vas kao njegovog vozača.

 

Tago Moto Centar je u saradnji sa ekskluzivnim uvoznikom za Srbiju postao ovlašteni regionalni distributer ovog poznatog brenda na veliko zadovoljstvo Novosadjana ali I svih drugih kupaca širom Vojvodine I Srbije. Dodjite u naš salon dodatne opreme I pronadjite na licu mesta bočne i zadnje kofere, tank i putne torbe, povišene vizire, rol barove I zaštite motora I mnoge druge artikle za vaš tip motocikla ali I kacige za Vas.

Pronadjite odgovarajući artikal na sajtu proizvodjača i zatražite od nas najpovoljniju ponudu I po ceni I po roku isporuke

TOP