hiflo

U Tago Moto Centru pored novih i polovnih motocikala najpoznatijih svetskih moto brendova i moto opreme renomiranih proizvodjača, možete obaviti servis na svom motociklu i u garantnom i u vangarantnom roku, uraditi montažu moto opreme ili željene tuning zahvate. Takodje možete zameniti gume na najsavremenijoj vulkanizerskoj opremi za motocikle i izvršiti pranje, poliranje i po potrebi farabanje vašeg ljubimca na dva, tri ili četiri točka. Naravno tu je usluga tehničkog pregleda, osiguranja i registracije motocikla.

Takodje smo ponosni na našu ponudu guma, ulja, maziva, kao servisnih i rezervnih delova bilo orginalnih u garantnom roku za različite modele i marke motocikala koje radimo kao ovlašteni dileri ( Ducati, Husqvarna, Royal Enfield, CF Moto…) ali isto tako i novih delova sa aftermarket tržišta za snabdevanje drugih marki motocikala koje uvozimo i prodajemo i servisiramo van garantnog roka  ( BMW, Triumph, Yamaha, Honda…)

Naši brendovi:

Gume: Michelin, Metzeler, Mitas, Pirelli

Ulja: Motorex, Ipone, Bardahl

Filteri i rezervni delovi: Hiflo, Ariete, Denso, NGK, RK Chain, Brembo

Pogledajte našu aktuelnu ponudu ovog programa u web prodavnici i kupite odmah on line ili nam pišite info@tagomotocentar.com odnosno pozovite nas telefonom 021 21 55 451

TOP