Husqvarna
Pionirski duh koji nikada ne miruje

HUSQVARNA motocikl predstavlja jedinstven pristup i filozofiju života – pionirski duh koji nikad ne miruje i uvek gura napred vodeći I krčeći put i za sebe i za druge. Progresivni švedski stil, beskompromisni kvalitet i ionovativni dizajn danas svojim modelima odaju počast dugom nasledju pobede. Vodeća tehnologija u industriji i najsavremeniji proizvodni procesi osiguravaju da je svaka vožnja na vašem novom motociklu u skladu sa legendom koja traje.

 

 

Potpuno novi izuzetni motocikli pred vama poput “on road” serije: Nordena 901, endura i supermota 701 ili Svartpilena 401 kao i legendarni “off road” motocikli FE 250 I TE 250 i 300 samo su neki od modela u novoj gami HUSQVARNE koji kada vozite neprohodnim putevima osecate da koracate stopama legende. Vise od 119 godina stručnosti u proizvodnji motocikala stvorili su najbolja dela do sada u dugoj istoriji Husqvarne jer su ogromno znanje i iskustvo i samo premium kvalitetni materijali, delovi i komponente korišteni u konstrukciji svakog modela.

Vaš TAGO MOTO CENTAR je deo profesionalne mreže ovlaštenih HUSQVARNA dilera širom sveta i tu je da vas savetuje o svim pitanjima vezanim za nabavku novog motocikla. Cilj naše kompanije kao ovlaštenog HUSQVARNA dilera je da osiguramo vase zadovoljstvo u nabavci motocikla ali isto tako i punu postprodajnu podrsku od nabavke svakog dela i zeljene dodatne opreme do servisa u garantnom i vangarantnom roku.

 

 

Čekamo vas u našem salonu da vam predstavimo HUSQVARNA ponudu najnovijih modela ponosni na jedinstvenu istoriju brenda koji zastupamo njegove svedske korene I legend koju su stvorili. Nove i polovne Husqvarfna motocikle možete kupiti u Tago Moto Centru I putem povoljnog kredita bez ucesca na rok do 6 godina.

Dojite i uživajete u voznji sa Husqvarnom gde god vas odvede

info@tagomotocentar.com   021 21 55 451

Husqvarna 701 Enduro

10,1000€

Husqvarna 701 Supermoto

10,100€

Husqvarna Norden 901

13,500€

Husqvarna Norden 901 sa Touratech opremom

14,490€

Husqvarna SvartPilen 401

6,190€

Husqvarna TE250i

9,290€

TOP