motorex
Motorna ulja čuvenog švajcarskog proizvođača

MOTOREX motorna ulja cuvenog svajcarskog proizvodjaca sa ogromnom tradicijom I kavlitetom su proizvodi koji nam ulivaju bezbednost I daju sigurnost da je nas motocikl uvek u punom i ujedno za njega lakom kapacitetu rada. MOTOREX nisu samo motorna I menjacka ulja, ulja za kocnice i viljuske, MOTOREX je cela jedna velika gama hemijskih proizvoda od aditiva za sve vrste goriva, rad pojedinih sklopova motocikala, sredstava za cisenje i poboljsanje rada raznih komponenti do sredstava za negu motocikla, moto opreme koju koristi i motocikl kao i vozac i suvozac.

Najsavremenije tehnologije i stalna ulaganja u buducnost garancija su da ce MOTOREX I dalje ostati svetski lider u svojoj oblasti na radost moto korisnika sirom sveta. Odnedavno Tago Moto Centar u svom salonu u Novom Sadu kao ovlasten prodavac u saradnji sa uvoznikom za Srbiju ima kompletnu ponudu MOTOREX programa za sve motocikliste.

Upoznajte se s celokupnom Moto ponudom proizvođača i izaberite proizvode za vašeg ljubimca koji su vam potrebni, obratite nam se za najbolju ponudu

TOP