sw-motech
Nemački kvalitet koji moto svetu ne treba posebno predstavljati

Nemački kvalitet koji moto svetu ne treba posebno predstavljati. Stvoren 1999. od trojice moto entuzijasta danas je jedan od vodecih svetskih brendova sa izvozom i zastupnistvom u preko 70 zemalja sveta. To su prepoznali i vodeci svetski proizvodjaci motocikla od kojih mnogi koriste upravo SW MOTECH proizvode za svoje orginalne delove kao i opremu proizvodjaca koju nude uz motocikl.

Program obuhvata zastitnu opremu za motocikle, bezbednnosna oprema, kofere, prtljag i opremu za putovanje, navigacionu opremu, kao i posebna sedista koja znace dodatnu udobnost. Ogromna posvecenost svakom detalju i poznati nemacki perfekcionizam u kvalitetnoj izradi cine ove proizvode, svaki za sebe pravim malim remek delom na koje se ponose sami kupci pa ih sa istim tim ponosom promovisu na svom motociklu.

Tago Moto Centar je u saradnji sa ekskluzivnim uvoznikom dobio regionalno dilerstvo i postao distributer SW-MOTECH-a za Novi Sad i region Vojvodine. Dodjite i uverite se u kvalitet cuvenog brenda u nasem salonu u Novom Sadu i kupite SW-MOTECH proizvode po zelji i putem povoljnog kredita.

Izaberite na sajtu proizvodjaca SW-MOTECH proizvod koji zelite da kupite I pozovite ans za najpovoljnicu cenu i rok isporuke

TOP