Touratech
Ime koje je sinonim za enduro motocikle

TOURATECH je čuveni i širom sveta poznat premium nemački motociklistički brend – proizvodjač vrhunske moto oprme za motocikl i vozača.

Ime koje je sinonim za enduro motocikle, za avanturu, za putovanja, za kvalitet, za bezbednost, za zadovoljstvo u vožnji i dugoročnoj održivoj eksploataciji i korišćenju.

Najnovija tehnologija, najkvalitetniji materijali, lepota, dizajn, izdržljivost i otpornost na vremenske prilike i uslove korišćenja, multifunkcionalnost i praktičnost, karakteristike su TOURATECH proizvoda.

Zahvaljujući TAGO MOTO CENTRU sve TOURATCH proizvode sada imate dostupne i u Srbiji i kod nas kao uvoznika u centrali u Novom Sadu i kroz ovlaštenu dilersku mrežu širom Srbije.  TOURATECH proizvode možete kupiti online putem naše web prodavnice, poručiti putem meila i telefona ili na licu mesta na prodajnom mestu.

Kao ekskluzivni zastupnik i distributer Brenda TOURATECH za Srbiju u našem novom prodajnom moto centru u Novom Sadu možete na licu mesta videti izložene Touratech proizvode i na policama i na modelima ali i na samim motociklima u funkciji.

Naše stručno osoblje će vam predstaviti proivode i dati uputstva za najoptimalnije korišćenje, takodje obezbediće vam i monatažu svih proizvoda na vaš motocikl u zakazanom terminu.

TOURATECH proizvode možete kupiti pod povoljnim uslovima, promotivnim cenama, sa posebnim količinskim rabatimau, ključujući i kupovinu putem KREDITA bez učešća.

U toku je vasezonska akcija na veliki broj proizvoda, iskoristite priliku i kupite kvalitet bez komprimisa pod povoljnim uslovima i postanite deo TOURATECH familije.

TOP