triumph
Legendarni britanski svetski poznati brend

Triumph je legendarni britanski svetski poznati brend motocikala koji postoje 120 godina od davne 1902. godine. Zadovoljstvo nam je da najavimo da će čuveni dizajn, kvalitet i tradicija poznatih Classic, Adventure i Roadster modela iz game TRIUMPH-a uskoro biti vidljiva na licu mesta u Novom Sadu, u Tago Moto Centru.

Sa nestrpljenjem ocekujemo u salonu Tago Moto Centra najnovije modele poput Triumph Tiger-a za 2022.godinu, i model 1200 i model 900, zatim novog Bonnevilla, novog Rocket-a, novog Street Scramblera, novog Tridenta i druge modele prestižnog brenda.

U saradnji sa uvoznikom za Srbiju uskoro ćete u našem novosadsakom moto centru na Zrenjaninskom putu biti u prilici da vidite, probate i pod povoljnim uslovima kupite (uključujuci i kredite bez učesća do 6 godina otplate) najnovije modele motocikla TRIUMPH brenda. I ne samo to. Kao ovlašteni prodavac I serviser Trimuph motocikla imaćete u našem centru kompletnu postprodajnu podršku i u garantnom roku ( 3 godine fabričke garancije) i u vangarantnom roku.

Očekuje vas pored kupovine novih motocikla i kupovina proverenih i kvalitetnih polovnih Triumph motocikala na koje dajemo garanciju, zatim usluga “staro za novo”, usluga održavanja i dorade motocikala, nabavka i ugradnja orginalne dodatne opreme I opreme renomiranih svetskih brednova poput Touratech-a ali i ponuda kompletnog TRIUMPH programa garderobe i dodataka.

Uskoro više informacija o dolasku novih modela TRIUMPH motocikala u Novi Sad i raspoloživoj ponudi modela i boja za isporuku u sezoni 2022.

Vaš Tago Moto Centar info@tagomotocentar.com  021 21 55 451

TOP