Pogledajte u nastavku naš širok asortiman motocikala i moto opreme. Kupite proizvode koji su na akciji, iskoristite jedinstvenu priliku i obradujte sebe ili nekog dragog pred sezonu 2023!
Vaš Tago Moto Centar.

Ducati

Brend u koji je utisnut pravi italijanski duh sa vrhunskim performansama što su i pokazali rezultati u 2022. godini - šampioni u najvišim svetskim moto takmičenjima za 2022. Godinu – MotoGP i SBK. U saradnji sa uvoznikom, kao I sa italijanskom firmom, Tago Moto Centar ima tu privilegiju da vam ponudi sve najnovije modele kao i one u najtraženijoj Multistrada porodici u svim njenim varijacijama. Najnoviji skok u Adnventure svet Ducati je obezbedio sa novim modelom – Desert X, koji će tokom sezone zbog velikog interesovanja biti obezbeđen kao probno vozilo. Naš obučeni tim i salon po Ducati standardima su tu da vas ugoste kako biste se u prijatnom ambijentu posavetovali oko izbora modela i dodatne opreme po vašoj želji. Pored prodaje, obezbeđena je i postprodajna podrška sa standardizovanim servisom na najvišem nivou u cilju pravovremene kordinacije sa Bolonjom.

Husqvarna

Husqvarna motocikli predstavljaju perjanicu Off-road programa sa zavidnim rezultatitma ostvarenim u motocross-u i hard enduro programu. Osim off-road programa Husqvarna je tu da vam sa vrhunskim performansama pruži zadovoljstvo i na putnim vožnjama, gde je Norden 901 kao najtraženiji model postavio najvišu lestvicu u dual sport kategoriji. Za potrebe ekstremnije verzije dual sport modela tu je 701 Enuduro koji vas neće izneveriti ni na najzahtevnijim terenima. Švedski stil besprekorno sadrži vrhunski kvalitet i dizajn koji odiše vodećom tehnologijom u power sport industriji, a kao najsavremeni proizvod osigurava vožnju u skladu sa legendom koja traje. Cilj naše kompanije kao ovlašćenog Husqvarna dilera jeste da osiguramo vase zadovoljstvo u kupovini motocikla, postprodajnu podršku u garantnom i vangarantnom roku kao i nabavku dodatne opreme i zamenskih delova.

Royal Enfield

Jedan od najstarijih moto brendova koji uspešno posluje još od davne 1901. godine pa sve do današnjeg dana. Dugogodišnja proizvodnja donela je veliko iskustvo u proizvodnji motocikala prvobitno za vojne potrebe a potom i za civilnu upotrebu, što je rezultiralo na veliko zadovoljstvo mnogobrijnih strastvenih korisnika Royal Enfield-a. Proizvodni pogon se nalazi u Indiji, gde je ovaj brend po broju vozila u upotrebi broj 1, a sve to je omogućio razvojni centar iz Londona. U Tago Moto Centru pronađite svoj omiljeni model koji odiše legendarnim retro izgledom sa modernom tehnologijom. Pored prodaje za vas smo obezbedili servisnu podršku kao i nabavku delova i dodatne opreme.

CFMOTO kvadovi (ATV,UTV,SSV)

CFMOTO predstavlja brend koji se već godinama pokazao kao najbolji odnos cene i kvaliteta, a osim toga svoj kvalitet je potvrdio i na mnogobrojim ATV trkama, za koji brend su se odlučivali i svetski najpoznatiji vozači. Gama ponude CFMOTO kvadova pruža zadovoljstvo kako za iskusne vozače tako i za one sa manjim iskustvom, sa rasponom kubikaže od 450ccm do 1000ccm, na vama je samo da nam iznesete vase potrebe a naš iskusni tim će vas usmeriti na idealan model. Za one koje preferiraju automobilsko iskustvo okrenuto ka relly vožnji tu je SSV program, gde Z-Force pri svakom savladavanju prepreke pruža širok osmeh zadovoljstva i iskustva koje će se dugo prepričavati. Pored zabave CFMOTO je vaš saradnik i u radnoj atmosferi zahvaljujući UTV programu gde je U-Force sa svojim sigurnosnim kavezom I tovarnim prostorom na kip bez premca. Na vase zadovoljstvo obezbedili smo sav potreban alat, kao i dijagnostičke uređaje kako bismo mogli da u garantnom i vangarantnom roku osiguramo potreban servis, a pored servisa tu je i obezbeđena nabavka svih rezervnih delova i dodatne opreme.

CFMOTO motocikli

CFMOTO u saradnji sa KTM-om aktivno učestvuje u Moto3 trkama gde najmlađim takmičarima osigurava odskočnu dasku ka samom vrhu. Osim trkačkih rezultata saradnja sa austijskom firmom donela im je zavidan dizajn i kvalitet sa vrhunskim performansama koji su pre svega rezultirali modelom MT800 koji koristi KTM-ov 790 agregat a koji će upravo CFMOTO kompanija od 2023. godine proizvoditi i za modele saradničkog tima. Bilo da ste gradski vozač koji će mamiti poglede na NK modelima od 300ccm do 650ccm ili putnik na MT i GT modelima, nijedan vozač, od onih najmlađih koji tek ulaze u moto svet, pa do iskusnih svetskih putnika neće ostati ravnodušan. Osim standardizovanih agregata sa unutrašnjih sagorevanjem CFMOTO prati svetski trend električnih skutera, sa kojim ćete zaboraviti na svakodnevnu gradsku gužvu. Na vase zadovoljstvo obezbedili smo sav potreban alat, kao i dijagnostičke uređaje kako bismo mogli da u garantnom i vangarantnom roku osiguramo potreban servis, a pored servisa tu je i obezbeđena nabavka svih rezervnih delova i dodatne opreme.

Beneli

Italijanski brend koji traje već 111 godina. Kompanija iz Pesara se uvek trudila da svojim korisnicima osigura motocikle sa posebnim karakterom, neponovljivog dizajna koji ne ostavlja ravnodušnim čak ni ulične prolaznike. Od 2005. godine Benelli je u vlasništvu kineskog proizvođača motocikala Qian Jiang koja u najmodernijoj fabrici sa preko 15.000 zaposlenih osigurava proizvodnju i distribuciju motocikala širom sveta kroz pažljivo izabranu dilersku mrežu u kojoj je i Tago Moto Centar sa zadovoljstvom uzeo učešće. Izbor je na vama, da li je to Leoncino za najmlađe ili TRK502 za one sa većim iskustvom i potrebama, široka gama ponude zadovoljava potrebe svih vozača. Kao ovlašćeni dileri i serviseri obezbedili smo servisnu liniju za Benelli motocikle u garantnom i vangarantnom roku kao i nabavku svih potrebnih delova i dodatne opreme po vašoj potrebi.

Touratech
Made for Adventure

Touratech je čuveni nemački brend izuzetno kvalitetne moto opreme za vozače i motocikle namenjen najzahtevnijim uslovima vožnje na putu i van puta. Beskompromisan kvalitet, dizajn i funkcionalnost opreme omogućavaju sigurnost i bezbednost tokom avanture u bespućima ali i u gradskoj voznji. Tago Moto Centar je ekskluzivni uvoznik Touratech-a za Srbiju sa velikim lagerom, raznovrsnom ponudom i povoljnim cenama istim kao i kod dobavljača.

OSTALA MOTO OPREMA

Pogledajte široku ponudu moto opreme za vozače, motocikle, kvadove i skutere poznatih moto brendova u ponudi Tago Moto Centra REVIT, MODEKA, AIROH, HJC, HEVIK, MOTOREX, BARDAHL, MICHELIN, GIVI i SW MOTECH

TOP