BOČNA TORBA EXTREM

7.592,45 RSD

2 na zalihama

Šifra proizvoda: 01-055-1007-0 Kategorije: , ,

Opis

Ima mesta za ovaj vodootporni dodatni džep na svakom motoru – bilo na graničnici, na blatobranu, kao torba za rep na malom enduru ili na ZEGA torbi sa odgovarajućim držačem. Sa ekstra dugim trakama, montaža nije problem. Zatvaranje rolne čuva sadržaj bezbednim i suvim. Sa kapacitetom od 3 litra, ova torba nudi dovoljno prostora za vaš paket prve pomoći, prsluk upozorenja ili komplet za kvar. Mali predmeti se mogu odložiti u mrežastu vreću sa spoljašnje strane, spremni za rukovanje.

+ za ove torbe je poboljšani dodatak za kaiš. Zahvaljujući rešenju sa kopčom za kaiš, pričvršćivanje i uklanjanje torbe sada je lako. Vertikalna čičak traka dodatno pričvršćuje torbu i proširuje mogućnosti pričvršćivanja.

Touratech Vodootporna EKSTREME Edition
Ovaj novi asortiman proizvoda iz Touratech-a kombinuje sve što možete poželjeti u vodootpornom mekom prtljagu: Ovi komadi prtljaga su izuzetno robusni – mogu izdržati mnogo grubog tretmana, čak i pad. Torbe su naravno izuzetno vodootporne, bez obzira iz kog pravca pada kiša. Njihov izuzetno dobar kvalitet ogleda se u izradi, pristajanju i izdržljivosti. Povrh svega, ove torbe imaju ekstreman dizajn sa mnogim korisnim karakteristikama i nepogrešivom šemom boja: crna spolja i žuta iznutra – da vam pomognu da lakše pronađete ono što tražite.

Posebno razvijena mešavina materijala ne samo da nudi nepogrešiv osećaj, već je i obećanje i zaštitni znak: bilo na putu ili van puta; UV zraci, kiša ili sneg; EKSTREME Edition iz Touratech Vaterproof asortimana čini sve.

Započnite svoju avanturu sada sa Touratech Vaterproof EKSTREME izdanjem!

Obim isporuke:
Tašna sa 2 trake (25 mm x 660 mm)

Broj dela01-055-1007-0
BojaCrna
Funkcijaprtljag
VodootporanDa
TOP