AVENTURO KACIGA CRNA CARBON L

86.076,63 RSD

Aventuro Traveler kaciga je inovativna modularna kaciga dizajnirana posebno za zahteve avanturističke vožnje. Svideće Vam se što je lagana, ima ogroman protok vazduha i tiha je čak i pri brzini. To je istinski modular koji Vam omogućava da otvorite predeo kod brade za laku komunikaciju na benzinskoj pumpi ili smišljanje daljeg plana vožnje sa Vašim drugarima.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 01-500-2723-0 Kategorije: , , , ,

Opis

Aventuro Traveler kaciga je inovativna modularna kaciga dizajnirana posebno za zahteve avanturističke vožnje. Svideće Vam se što je lagana, ima ogroman protok vazduha i tiha je čak i pri brzini. To je istinski modular koji Vam omogućava da otvorite predeo kod brade za laku komunikaciju na benzinskoj pumpi ili smišljanje daljeg plana vožnje sa Vašim drugarima.

Karakteristike:

– Vrh i otvori za ventilaciju zajedno maksimiziraju protok vazduha za hlađenje oko glave

– Veliki otvor za bradu koji se može zatvoriti za hlađenje lica vozača

– Kontrole ventilacionih otvora koje se lako otvaraju i zatvaraju, pogodne za korišćenje uz rukavice

– Lagan dizajn za smanjeno naprezanje vrata i celodnevnu udobnost

No-grab dizajn vrha čisto seče kroz vetar

– Antigravitaciona šipka za bradu ostaje podignuta bez iznenadnih zatvaranja

– Dvostruki zaptivači sprečavaju dotok kiše i prašine a ujedno smanjuju nivo buke

– Široko vidno polje za bolji pregled i povećanu bezbednost

– Pogodne za vozače sa naočarima, sa dovoljno velikim otvorom za naočare

– Remen za bradu sa Quick-ratchet kopčom za lako korišćenje i nesmetan rad sa unutrašnjim elementima od nerđajućeg čelika

– COOLMAX obloge za udobnost upijaju vlagu

– Jednodelna obloga i rolna za vrat za lako uklanjanje radi čišćenja

– Unutrašnja vizir za sunce koja se spušta

– Uključuje Pinlock vizir i umetak za smanjenje zamagljivanja

– Interfonski sistem, sa šupljinama za zvučnike, mestima za protok žica kao i mesto za smeštanje jedinice

– Nosač kamere za gornji deo uključen

– U skladu sa ECE 2205 i DOT

– Proizvedeno u EU (Portugal)

Kada vožnja postane burna ili je vreme toplo, svideće Vam se veliki protok vazduha koji distribuira vazduh oko Vaše glave da bi Vam bilo hladnije i udobnije. Posao kacige jeste da Vas zaštiti, ali nuspojava ove zaštite je često prekomerna toplota za vozača.

Aventuro Traveler kaciga rešava ovaj problem sa dizajnom koji propušta vazduha u veliki ventilacioni otvor na Vašem čelu distribuirajući vazduh za hlađenje oko vaše glave za udobnost na zahtevnom terenu ili po vrućem vremenu. Zapravo, protok je toliko veliki da kaciga sadrži poklopac za „niski protok“ koji možete zatvoriti da biste smanjili protok vazduha za vožnju po hladnijem vremenu.

Protok vazduha hladi lice vozača tako što ulazi kroz veliki otvor za bradu. Ventilacioni otvori pogodni za rukavice se lako otvaraju i zatvaraju tokom vožnje.

Aventuro Traveler kaciga je lakša od svog prethodnika i većine drugih modularnih kaciga na tržištu. Model od ugljeničnog vlakna je lakša od prethodnog modela za oko 250g, a multifiber verzija za oko 150g. Primetićete smanjeno naprezanje vrata i poboljšanu udobnost tokom dugih dana provedenih na motoru.

Inovativni dvostruki zaptivač sprečava dotok kiše i prašine, a istovremeno smanjuje nivo buke za udobniju vožnju. Dvostruka zaptivka je napravljena od meke gume, koja oblaže površinu oko zatvarača vizira, kao i područje oko zatvarača brade. Ovo Vam pruža bolju zaštitu od spoljnih uticaja i takođe smanjuje buku vetra za mirniju i prijatniju vožnju.

Uživaćete u vidicima sa širokim pogledom zahvaljujući širokom otvoru na kacigi. Vidno polje je odlično, pruža više informacija, bilo da se vozite gradom ili uživate na širokom putu. Integrisani vizir za sunce se spušta nadole sa kontrolom pogodnom za rukavice i pruža Vam zaštitu od sunca kada je to potrebno.

Vizir ostaje otvoren u 4 položaja sa jakim držačima. Najniži otvor je osmišljen kao režim korišćenja prilikom magle. Dodatne mogućnosti prilikom vožnje tokom magle postoje zahvaljujući Pinlock umetku koji se može ugraditi za vožnju u mokrim situacijama. Jezičci za držanje koji se nalaze sa obe strane vizira omogućavaju lako otvaranje bilo kojom rukom.

Predeo kod brade koja prkosi gravitaciji ostaje u podignutom položaju dok ga ne povučete nadole da biste ga zatvorili. Nema iznenađujućeg zatvaranje u neprikladnim trenucima kao kod drugih modularni kaciga. Dizajniran sa lakim pristupom mehanizmu za otvaranje koji omogućava rutinsko čišćenje i održavanje za nesmetan i dosledan rad.

Quick-Ratchet kopča sa mehanizmom od nerđajućeg čelika otporna je na koroziju i omogućava brzo zatvaranje kaiša za bradu i pouzdane performanse godinama.

Ostanite suvi sa COOLMAX oblogom koja odbija vlagu i pruža mekan osećaj za udobnost vozača. Rola za vrat i jastučići za obraze se nalaze u jednom integrisanom komadu za lako uklanjanje i čišćenje.

Kaciga je podešena da prihvati većinu komunikacionih sistema uključujući SENA, Scala Rider i još mnogo drugih. Dolazi sa šupljinama za zvučnike i mikrofon i lakim protkom za žice koje olakšavaju instalaciju komunikacije.

Dizajn vrha no-grab seče kroz vetar lepo minimizirajući naprezanje vrata i pruža Vam udobnost a pored toga dolazi sa opcionim produžetkom za blokiranje više sunca ukoliko to želite.

Kaciga dolazi sa nosačem za kameru na vrhu kacige, koji se može ukloniti, tako da svoju avanturu možete podeliti sa prijateljima.

Aventuro Traveler kaciga je dostupna u 3 grafička stila  –  verziju sa ugljeničnim vlaknima i dve jednobojne multifiber verzije.

Ispunjava bezbednosne standarde kacige za celo lice, istovremeno pružajući praktičnost modularnosti.

Težina: ugljenična vlakna: 1660 g +/- 50 g * multifiber: 1735 g +/- 50 g

Šifra artikla01-500-2723-0
PolUniseks
MaterijalUgljenično vlakno
TOP