Pantalone Trilobite Micas 1665 Urban

20.224,26 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Opis

Micas Urban farmerke su zaštitne farmerke za motocikle ležernog izgleda. Slim fit stil dostupan u različitim bojama. Urbani izgled čini ove farmerke odličnim izborom za gradske vozače. Svojom funkcionalnošću ove farmerke će zadovoljiti ne samo vozače skutera, već i ulične i gole bicikliste za njihovu gradsku vožnju i putovanja.
Rastezljivi teksas pruža maksimalnu udobnost čak i za ove vrlo tanke farmerke. Paneli za rastezanje koljena su fino integrirani i izgledaju kao modni element. Za one koji preferiraju, opcije camo boja su napravljene od neelastičnog trapera. Visok struk pozadi savršeno će pokriti leđa vozača kada je na putu.
Micas urbane farmerke su podstavljene aramidnim vlaknima napravljenim od originalnog Kevlar® kompanije DuPont™. Podstava pokriva udarne zone koljena i kukova dajući farmerkama otpornost na habanje. Micas Urban standardno dolazi sa štitnicima za koljena CE nivoa 2. Umetanje štitnika za koljena je vrlo jednostavno zahvaljujući skrivenom otvoru za patent zatvarač u rastezljivim panelima za koljena. Traperice mogu biti opciono opremljene štitnicima za kukove.

Vanjski materijal:
11,5 oz elastični traper, 98% pamuk, 2% elastan, opcije zelene camo boje (žene) 12 oz ne rastezljivi traper

Vanjska obloga školjke:
Podstava od aramidnih vlakana u koljenima i sjedištu napravljena od Kevlar® po progresivnoj DuPont™ tehnologiji

zaštita:
CE nivo 2 štitnici na koljenima
Pripremljeni štitnici za kukove

Ergonomske karakteristike:
5 džepova
Stretch paneli u kolenima
Podesiva visina štitnika za koljena
Pojas sa podignutim strukom na leđima

stane:
Urbani, skuterski i ulični, na putu, slim fit muškarci (30 – 44) i dame (26 – 36) EU veličine. Savršeno se slaže sa Trilobite® zaštitnim duksericama i košuljama.
Kevlar® i DuPont™ su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znakovi E.I. du Pont de Nemours and Company.

Specifikacije

Broj

34, 30, 32, 36, 38

ProizvodjacTrilobite
TOP