ROL BAR DONJI SIVI

46.109,00 RSD

Bez obzira na to gde će GS pasti, Toutatech-ov crash bar je baš tamo gde je najpotrebniji. Najsveobuhvatnija zaštita koja je ikad postojala za motor boxers!

1 na zalihama

Šifra proizvoda: 01-038-5160-0 Kategorije: , , , ,

Opis

Bez obzira na to gde će GS pasti, Toutatech-ov crash bar je baš tamo gde je najpotrebniji. Najsveobuhvatnija zaštita koja je ikad postojala za motor boxers!

,,Kavez” je jak 25mm, dok cevi od nerđajućeg čelika debele 2mm u potpunosti zatvaraju cilindre. Bilo kakve sile su odbijene i blago distribuirane da se razbiju. Sačinjen od više delova, namenjena mesta za savijanja i centralni podupirač garantuju sigurnu zaštitu ne samo za cilindre već i za ram i motor Vašeg R1250GS.
Bez obzira na impresivan prečnik cevi, crash bar je pozicioniran što je bliže moguće i što simetričnije osi vozila. Praktično da nema efekta na nagibni ugao ili udaljenost od tla.
Savršeno se uklapa sa izgledom R1200GS, upotpunjuje celokupni izgled – jednostavno postaje deo svega!

Napravljeno isključivo od jakog, elektropoliranog nerđajućeg čelika, crash bar neće zarđati. Čak su duboke ogrebotine manje strašne i mogu se jednostavno otkloniti.
Svi delove se savršeno uklapaju sa R1200GS! Nepotrebtno je reći, sve što je neophodno za montažu je uključeno u isporuku.
Savet za savršenu sveobuhvatnu zaštitu: Savršen dodatak za crash bar jeste naš crash bar produžetak za R1200GS.

Ukratko:
-potpuna zaštita za Vaše cilindre, i nazad i gore -sigurno odbijanje bilo kakvih mogućih sila bez oštećenja na ramu ili motoru
-bez ograničenja prilikom slobode nagibnog ugla
-napravljen od 25/2 mm cevi od nerđajućeg čelika
-napravljen u Nemačkoj
-za upotrebu sa Touratech crash bar produžetkom (045-5161) i zaštitom za cilindar (045-513)

Takođe odgovara i specijalnom modelu R1200GS „Rallye“ sa specijalnom opremom za ,,sportske amortizere”.

Šifra artikla01-038-5160-0
FunkcijaZaštita
BojaSrebrna
Proizvođač motoraBMW
ModelR 1200 GS LC
ProizvođačTouratech
MaterijalNerđajući čelik
TOP