‘“Scottoiler“ ELEK. X SYSTEM

33.013,89 RSD

„Scottoiler” ELEK. X SYSTEM je najlakši za instaliranje i najprilagođeniji upotrebi korisnika. Revolucionarni dizajn čini xSystem kompaktnim dok u isto vreme pruža optimalno podmazivanje lanca.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 01-030-0185-0 Kategorije: , , ,

Opis

„Scottoiler” ELEK. X SYSTEM je najlakši za instaliranje i najprilagođeniji upotrebi korisnika. Revolucionarni dizajn čini xSystem kompaktnim dok u isto vreme pruža optimalno podmazivanje lanca. Novi „Scottoiler” ELEK. X SYSTEM je savršen za moderne putnike ili turiste koji traže diskretan način za održavanje lanca.

-Elektronsko aktiviranje sistema za podmazivanje lanca zasnovano na pokretima
-Jednostavno povezivanje direktno sa baterijom
-Jednostavna instalacija na sve motore
-Jednostavno podešavanje protoka na rezerovaru
– Novi dizajn dispenzera

Šta se nalazi u kutiji?
U opremu xSystem podmazivanja lanca uključena je xSystem jedinica, novi dispenzer koji čini instalaciju još lakšom, boca od 250ml Scottoil-a što je dovoljno za više od 4 dopune rezerovara, cevi, veze, set instrukcija za instalaciju i vodič za korišćenje.

xSystem jedinica se može prikačiti na više lokacija, npr. na ram ili ispod sedišta, u zavisnosti od preferencija vozača.

Lako instaliranje
Po prvi put, u xSystem je uključen novi i jedinstven dizajn dispenzera.
Sa xSystem-om dajemo korisniku punu kontrolu nad tim gde i kako će se dispenzer nakačiti. Novi dizajn dispenzera koristi visoko kvalitetnu 3M traku koja se lepi na sve površine i nudi lako i efektivno rešenje.

Kompatabilno sa svim vrstama viljuški, levim ili desnim sistemom transmisije lanca ili čak i jednostranim viljuškama, a novi dizajn dispenzera čini instalaciju xSystem-a još pouzdanijom i diskretnijom.

Lako za korišćenje
Trostuka osnovina akceleratora osigurava da xSystem podmazuje samo dok se krećete. Ovo garantuje podmazivanje samo kada je to neophodno i omogućava kontrolu kreni-stani.

Korišćenjem ove tehnologije jedinica će ući u mod dubokog sna kada završite vožnju, koristeći minimalnu količinu snage iz Vaše baterije. Kada započnete sledeću vožnju xSystem će se probuditi i nastaviti sa održavanjem Vašem lanca.

xSystem poseduje podešavanje 5 protoka koji omogućava vožnju u svim uslovima što se lako podešava u samom rezervoaru.

FunkcijaErgonomija/udobnosti
ProizvođačScottoiler
TOP