SPOJLER VIZIRA EVO

19.553,00 RSD

Bez obzira da li Vam treba za Vaš originalni vizir ili kao dodatak Vašem novom Touratech viziru – sa Touratech-vim spojlerom vizira Evo, u potpunosti dobijate na komforu na svim podlogama.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 01-040-1380-0 Kategorije: , , , ,

Opis

Bez obzira da li Vam treba za Vaš originalni vizir ili kao dodatak Vašem novom Touratech viziru – sa Touratech-vim spojlerom vizira Evo, u potpunosti dobijate na komforu na svim podlogama.

Evo nudi balans između zaštite i ventilacije – bez obzira da li vozite po autoputu ili off-road. Visina, nagib i distanca vizira se lako mogu podesiti – nisu Vam potrebni alati.

Ukoliko vozite brzo i pada kiša, zakačite spojler na najvišu opciju kako biste imali sve prednosti od efikasne vremenske zaštite. Primetljivo je olakšanje za Vašu glavu i trup kao i za zvuke vetra u Vašoj kacigi koji su značajno smanjeni.

Ukoliko vizir podesite na najnižu opciju, ovaj nastavak vizira skoro pa nestane. Ovo garantuje maksimalnu ventilaciju tokom off-road vožnji.

,,Savijena” forma se ne prilagođava optimalno samo na dizajn vizira modernih motora, već i garantuje optimalan protok vazduha a samim tim i značajno smanjuje turbulenciju. Dodatan protok vazduha između odbijača i vizira je zagarantovan. Taj protok vazduha minimizuje turbulenciju koja se stvara na kraju vizira.

Zahvaljujući bočnim držačima, centralno vidno polje nije ometeno. Uz to, neželjena turbulencija je takođe sprečena. Odbijač se lako može nakačiti na svaki vizir, čvrst je na svakoj podlozi i može se skinuti bez tragova, ukoliko je potrebno.

sa ABE (Za originalne vizire različitih proizvođača. Vidite download.)

Širina vizira : 26 cm
Visina vizira : 10 cm

Šifra artikla01-040-1380-0
FunkcijaErgonomija/Komfor
BojaProvidna
LegalnoDa
Model1050 Adventure, 1090 Adventure, 890 Adventure, 1190 Adventure, 1290 Super Adventure (-2020), 690 Enduro, 790 Adventure, CRF 1000 L Adventure Sports, 1290 Super Adventure (2021-)
MaterijalPlastika
TOP