Kaciga NEXX SX.100 Enigma Neon Black

25.501,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Zahvaljujući mnogim satima provedenim u aerodinamičkim studijama i testovima u aerotunelu, poseban oblik SX.100 omogućava relativno laganu kacigu, sa sportskim dizajnom koji optimizira stabilnost i zvučnu izolaciju pri velikoj brzini.
3D oblikovane unutrašnjosti se mogu u potpunosti ukloniti i prati, protiv znojenja i alergija. Rola sa debelim vratom se takođe može ukloniti i prati, što sprečava ulazak vazduha ispod kacige.
Veliki gornji otvor za ventilaciju i izuzetno efikasan sistem ventilacije brade omogućavaju velikoj količini hladnog vazduha da uđe u kacigu.
Zauzvrat, dual EPS Liner uključuje inovativnu vazdušnu komoru između njih: ovo omogućava istinski prozračnu kacigu, sa optimalnom razmenom toplog, vlažnog vazduha sa ulaznim hladnim, svežim vazduhom.
SX.100 otvor za oči je izuzetno širok i nudi povećan osjećaj otvorenosti unutar kacige, osjećaj slobode idealan za sve urbane uslove. Vizir je optička klasa 1 protiv grebanja i pripremljen za upotrebu sa Pinlock Fog-Free sočivom.
Unutrašnji vizir za sunce radi preko spoljašnjeg ergonomskog dugmeta, kojim se lako rukuje u rukavicama, filtrirajući 99% UV svetla.
Mehanizam vizira za brzo otpuštanje; čini promjenu vizira izuzetno jednostavnom i bržom nego ikad (manje od 8 sekundi) i bez alata.
SX.100 je standardno opremljen za smještaj NEXX šlemova X-COM sistema koji je razvijen u saradnji sa renomiranim Bluetooth specijalistom SENA.
X-COM su Bluetooth 3.0 stereo slušalice s Bluetooth interfonom dugog dometa dizajnirane posebno za vozače motocikala koji preferiraju manji oblik za maksimiziranje performansi u vožnji, a istovremeno zadržavajući bogate karakteristike Bluetooth interfona.
Uz X-COM, možete telefonirati bez upotrebe ruku na svom Bluetooth mobilnom telefonu, slušati stereo muziku ili glasovne poruke za GPS navigaciju putem Bluetooth bežične veze i imati interfonske razgovore u punom dupleksu s drugim vozačima.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL, XXL

ProizvodjacNexx
TOP