Kaciga NEXX SX.100R Skidder Blue Neon MT

30.491,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Zahvaljujući mnogim satima provedenim u aerodinamičkim studijama i testovima u aerotunelu, poseban oblik SX.100 omogućava relativno laganu kacigu, sa sportskim dizajnom koji optimizira stabilnost i zvučnu izolaciju pri velikoj brzini.
SX.100R je opremljen vazdusnim spojlerom s dve oštrice na zadnjoj strani, dizajniranim da optimizira aerodinamičke performanse i smanji turbulencije pri velikim brzinama.
Veliki gornji otvor za ventilaciju i izuzetno efikasan sistem ventilacije brade omogućavaju velikoj količini hladnog vazduha da uđe u kacigu. Zauzvrat, dual EPS Liner uključuje inovativnu vazdušnu komoru između njih: ovo omogućava istinski prozračnu kacigu, sa optimalnom razmenom toplog, vlažnog vazduha sa ulaznim hladnim, svezim vazduhom.
Unutrašnjost novog SX.100R nudi dobro prijanjanje i efikasniju ventilaciju oko cijele konture glave za maksimalnu udobnost i bez ometanja u vožnji velikom brzinom.
Svi unutrašnji dijelovi, uključujući rolu s debelim vratom, su uklonjivi, pogodni za kožu (antialergijska i antibakterijska svojstva) i napravljeni su od mekanih X-Mart Dry tkanina koje održavaju unutrašnjost hladnom, suhom i udobnom.
Mehanizam vizira za brzo otpuštanje; čini promjenu vizira izuzetno jednostavnom i bržom nego ikad (manje od 8 sekundi) i bez alata.
Unutrašnji vizir za sunce radi preko spoljašnjeg ergonomskog dugmeta, kojim se lako rukuje u rukavicama, filtrirajući 99% UV svetla.
Kako bi vas zaštitili od vremenskih nepogoda i prljavštine na putu, dostupan je širok raspon vizira. Bilo da se radi o žutom HD viziru za poboljšanje slabe svetlosti ili srebrnom iridijumu koji štiti od UV zračenja i odsjaja od sunca, SX.100R nudi rešenja za sve.
SX.100R je standardno opremljen za smještaj NEXX šlemova X-COM sistema koji je razvijen u saradnji sa renomiranim Bluetooth specijalistom SENA. X-COM su Bluetooth 3.0 stereo slušalice s Bluetooth interfonom dugog dometa dizajnirane posebno za vozače motocikala koji preferiraju manji oblik za maksimiziranje performansi u vožnji, a istovremeno zadržavajući bogate karakteristike Bluetooth interfona. Uz X-COM, možete telefonirati bez upotrebe ruku na svom Bluetooth mobilnom telefonu, slušati stereo muziku ili glasovne poruke za GPS navigaciju putem Bluetooth bežične veze i imati interfonske razgovore u punom dupleksu s drugim vozačima.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL

TOP