TANK TORBA IBARRA

22.804,80 RSD

1 na zalihama

Šifra proizvoda: 01-055-1286-0 Kategorije: , ,

Opis

Ibarra Midi torba za tank savršeno se uklapa u kompaktne rezervoare velike većine endura kao što su Yamaha Tenere 700, KTM 890 Adventure, Honda Africa Twin ili Triumph Tiger 900. Midi čak odgovara BMV F 800 GS kao skrojeno odelo. Odlično pristajanje i neograničena sloboda kretanja čine Ibarra Midi vernim pratiocem čak i na zahtevnijim terenskim etapama.

Proširivi glavni pretinac, dva spoljna džepa sa patentnim zatvaračima i džep za mapu koji se može ukloniti nude dovoljan volumen na dugim putovanjima. Utikač kabla i džep za kreditne kartice na poklopcu su Touratech standard.

Torba za rezervoar je napravljena od visokokvalitetne, sertifikovane Cordure. Elastične vezice sa brzim zatvaračima, brendirani rajsferšlusi od IKK i reflektujući elementi od 3M zaokružuju karakteristike visokog kvaliteta.

Specijalni materijal protiv klizanja na donjoj strani i pojedinačno podesive kaiševe bezbedno pričvršćuju ranac za rezervoar na mestu. Genijalno jednostavna brava sa trakom i kopče omogućavaju jednostavno punjenje goriva.

Napomena: Po potrebi koristite zaštitni film!

Veličina: (D k Š k V) pribl. 30 k 15 k 19/26 cm
Zapremina: pribl. 7/10 litara

Broj dela01-055-1286-0
FunkcijaPrtljag
TOP