Kaciga NEXX X.G20 Purist SV Black MT

27.719,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Jako inspirisan klasičnim kacigama iz sredine šezdesetih, X.G20 se svakako kvalifikuje kao jedno od vrhunskih retro nadogradnja Jet kacige – obogaćene vrhunskom bezbednošću i tehnologijom.
Nova formula X-Matrix 2 kombinuje napredno višesmerno polaganje i prvokvalitetne kompozitne materijale kroz šest različitih slojeva koji obezbeđuju optimizovane performanse udara i prodiranja za brze događaje, u poređenju sa bilo kojim uobičajenim vlaknom. Ovo nam omogućava da stvorimo ultralaku školjku koja je čvršća, čvršća i jača, ali što je najvažnije: pruža impresivno upravljanje udarima visoke energije, za zaštitu svetske klase.
Spoljna školjka, napravljena od ultra-laganih karbonskih vlakana, sadrži najnovija tehnološka dostignuća koja se koriste u aeronautičkom inženjerstvu i sportu vrhunskog nivoa.
Sa X.G20 dolazi i nova era u pogledu sigurnosti – s novim odobrenjem ECE 22-06 koje pruža nove testove, izvedene pri većim brzinama i s više tačaka udara, kao i dodatne zahtjeve za karakteristike kao što su rotacija trake i viziri.
Unutrašnjost X.G20 usredsređena je na „Luksuzni jastuk“, kao izraz modernog komfora.

U trenutku kada stavite kacigu u glavu osjetite njen izvanredan kvalitet.

Tehnologija X-Mart Dry donosi mekan dodir i pametan sistem hlađenja sa brzinom sušenja, dvostruko bržim od običnog pamuka i daje dodatnu izolaciju u hladnijim danima. Svi unutrašnji delovi su u potpunosti uklonjivi i perivi, protiv znojenja i alergija.
Sva X.Garage kolekcija dolazi sa dvostrukim D-prstenom za pričvršćivanje, jednostavnim i pouzdanim sistemom.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL

ProizvodjacNexx
TOP