Kaciga NEXX X.Vilby Plain White

35.480,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Izrađena prema inovativnom dizajnu X.VILITUR – X.VILIBY je nova verzija velikog mlaznjaka koja je dizajnirana za svakodnevna urbana putovanja, kao i za duža putovanja.

X.VILIBY je dostupan u 3 veličine školjke, za veću sigurnost i udobnost.
Sjajno iskustvo na putu treba da obuhvati način na koji se motocikl ponaša i kako se osećate dok vozite. To je razlog zašto smo razvili X-Sensus Vision, našu filozofiju iza oka svih naših kaciga, koja vas povezuje s putovanjem i svetom oko vas – sa uglovima otvaranja 15% iznad standardnih zahteva.
Jedna od njegovih najvećih karakteristika je “SILENT CITY SEAL” – posebna guma oko cele konture vizira, razvijena da poboljša akustičnu izolaciju i smanji vibracije vizira.
Vizir takođe uključuje snažan sistem zaključavanja, za veću sigurnost dok je u zatvorenom položaju. Pinlock je uključen.
X-Matrix 2 je tehnologija koja kombinuje (fiberglas, 3D organska vlakna, specijalna strukturna tkanja, organska vlakna visokih performansi i biaksijalni fiberglas twil. Rezultat je super jaka i lagana školjka, 35% jača za otpornost na istezanje i savijanje od normalnog stakloplastike.
Zimska membrana omogućava bolju kontrolu nad protokom svežeg vazduha. Može se onemogućiti preklapanjem na zadnjem delu unutrašnje obloge
Dizajniran da ponudi prirodnu i intuitivnu interakciju, samo razgovarajte da biste obavili stvari ili koristite pojednostavljeni sistem sa 3 dugmeta za kontrolu različitih funkcija.
X-COM 2 je dizajniran tako da uključuje komponente koje se mogu priključiti, tako da baterija i žice ne ugrožavaju prostor ili estetiku kacige.
Zabeležite sva svoja putovanja i svoje najbolje trenutke kako biste ih se kasnije prisetili. Praktičan i uklonjiv, dva nosača za akcione kamere dolaze uz kacigu,
kako bi se olakšalo njihovo postavljanje na gornju i/ili bočnu stranu kacige.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL, XXL

ProizvodjacNexx
TOP