Kaciga NEXX X.Vilijord Plain Black MT

56.548,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
X.VILIJORD se udobno nalazi na vrhunskom nivou NEXX asortimana kaciga. Dizajniran da bude svestran i jednostavan, fokusiran na ono što je najvažnije zahtevnim motociklističkim avanturističkim putnicima.
Dok većina kaciga za motocikle često služi za putnu ili terensku voznju, X.VILIJORD u suštini premošćuje jaz.
Dišite duboko, prirodno i punoćom.
Velikodušna ventilacija Air Dynamic System, sa dva ulaza i dva izlaza za vazduh, omogućava stalno obnavljanje svežeg vazduha unutar kacige i efikasno izbacivanje toplog vazduha.
Posebno razvijena zimska membrana nudi bolju kontrolu nad protokom svežeg vazduha. Može se onemogućiti preklapanjem na zadnjoj strani unutrašnje obloge, u slučaju ekstremnih vremenskih promjena.
Aerodinamičan i lagan, terenski vrh je dizajniran da obezbedi dodatni direktni usis vazduha i smanji udarce i vibracije pri velikim brzinama. Također uključuje uklonjivi nastavak za vrh, podesiv u pokretu koji dodaje šarm i funkciju.
posebno dizajniran za vožnju u prasini ili blatnjavim putevima.
Izgrađeni oko luksuzne udobnosti, svi delovi podloge, uključujući jednodijelnu rolu za vrat protiv buke i jastučiće za obraze, mogu se ukloniti, prati i sa X-Mart Dry tehnologijom – posebnom tkaninom za tretman koja se suši dvostruko brže od pamuka.
X.VILIJORD-ov sveobuhvatni koncept zvučne izolacije uključuje Vortex generatore u području brade za smanjenje aerodinamičkog otpora i dvostruke gumene zaptivne profile oko vizira i unutar maske, konfigurirane za poboljšanje zvučne izolacije.
Jednodijelni jastučići za obraze protiv buke i rolo za vrat odvraćaju vetar i pomažu u smanjenju neželjene buke.
Vizir je optičke klase 1, otporan na grebanje i spreman za upotrebu Pinlock sočiva protiv magle. Takođe je opremljen unutrašnjim štitnikom za sunce koji filtrira 99% UV svetlosti,
upravlja se eksterno pomoću ergonomskog dugmeta. X-SWIFT sistem brze zamene vizira čini uklanjanje vizira izuzetno jednostavnim i brzim.
X-Matrix 2 nova formula kombinuje napredno višesmjerno polaganje i prvokvalitetne kompozitne materijale kroz šest različitih slojeva koji osiguravaju optimizirane performanse udara i prodiranja za brze događaje, u poređenju sa bilo kojim uobičajenim vlaknom. Ovo nam omogućava da stvorimo ultralaku školjku koja je čvršća, čvršća i jača, ali što je najvažnije: pruža impresivno upravljanje udarima visoke energije, za zaštitu svjetske klase.
Razmišljajući o većoj sigurnosti i udobnosti za korisnika, X.VILIJORD je dostupan u tri veličine školjke i ima dvostruku homologaciju: Jet i Integral.
Dizajniran da ponudi prirodnu i intuitivnu interakciju, samo da razgovarate da završite stvari ili koristite pojednostavljeni sistem sa 3 dugmeta za kontrolu različitih funkcija.
X-COM 2 je dizajniran od tla tako da uključuje komponente koje se mogu priključiti, tako da baterija i žice ne ugrožavaju prostor ili estetiku kacige.
Lako priključiti i napuniti bateriju, moćna autonomija će vam omogućiti da uživate u do 10 sati razgovora ili da se satima družite na putu, u stanju pripravnosti. Dvostruki Bluetooth čip omogućava povezivanje do 8 vozača, za maksimalan razgovor sa saputnicima. Za potpunije iskustvo uživajte u naprednoj kontroli buke,
inteligentna tehnologija koja regulira jačinu vaše muzike kada se promijeni okruženje izvan kacige – sve ekskluzivne karakteristike, rezultat su prestižne suradnje sa Senom, liderom i svjetskim stručnjakom za bluetooh rješenja.
Zabilježite sva svoja putovanja i svoje najbolje trenutke kako biste ih se kasnije prisjetili. Praktični i uklonjivi, dva nosača za akcione kamere dolaze uz kacigu, kako bi se olakšalo njihovo postavljanje na gornju i/ili bočnu stranu kacige.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL, XXL

ProizvodjacNexx
TOP