Kaciga NEXX X.Vilitur Sigen White Blue

55.439,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Stil, udobnost i performanse sjedinjuju se sa suštinom Gran Turisma, u jedinstvenom Modularu, punom tehnologije i rešenja koja vas približavaju svetu koji vas okružuje.
Uđite u zonu vrhunske udobnosti – gde sigurnost spaja mir, putovanje postaje jedinstveno, a užitak vožnje, čista emocija.
Sjajno iskustvo na putu treba da obuhvati način na koji se motocikl ponaša i kako se osećate dok vozite.
To je razlog zašto smo razvili X-Sensus Vision, našu filozofiju iza oka svih naših kaciga, koja vas povezuje s putovanjem i svijetom oko vas – s uglovima otvaranja 15% iznad standardnih zahteva.
Vizir je optičke klase 1, otporan na grebanje i spreman za upotrebu Pinlock sočiva protiv magle.
Takođe je opremljen unutrašnjim vizirom za sunce koji filtrira 99% UV svetla, kojim se eksterno upravlja pomoću ergonomskog dugmeta.
X-SWIFT sistem brze zamene vizira čini uklanjanje vizira izuzetno jednostavnim i brzim.
Dišite duboko, prirodno i punoćom.
Velikodušna ventilacija Air Dynamic System, sa dva ulaza i dva izlaza za vazduh, omogućava stalno obnavljanje svežeg vazduha unutar kacige i efikasno izbacivanje toplog vazduha.
Trodimenzionalno oblikovani za savršeno pristajanje oko glave, glavni elementi uključuju jastučiće za obraze sa sistemom protiv buke, Morfofit format za savršeno pristajanje na licu ili bešavnu postavu, s višekanalnom ventilacijom koja osigurava laku distribuciju svež vazduh i izuzetan komfor za nošenje.
Svi delovi podloge, uključujući i rolu za vrat, mogu se ukloniti, prati i sa X-Mart Dry tehnologijom – tkaninom za specijalnu obradu koja se suši dvostruko brže od pamuka.
X.VILITUR-ov sveobuhvatni koncept zvučne izolacije uključuje Vortex generatore u području brade za smanjenje aerodinamičkog otpora i dvostruke gumene zaptivne profile oko vizira i unutar maske, konfigurirane za poboljšanje zvučne izolacije.
X-Matrix 2 nova formula kombinuje napredno višesmjerno polaganje i prvokvalitetne kompozitne materijale kroz šest različitih slojeva koji osiguravaju optimizirane performanse udara i prodiranja za brze događaje, u poređenju sa bilo kojim uobičajenim vlaknom.
Ovo nam omogućava da stvorimo ultralaku školjku koja je čvršća, čvršća i jača, ali što je najvažnije: pruža impresivno upravljanje udarima visoke energije, za zaštitu svetske klase.
Svi mehanizmi za zaključavanje, uključujući i mikrometričku bravu, su 100% izrađeni od nerđajućeg čelika ili specijalnog aluminijuma sa antikorozivnom obradom.
Sistem otvaranja brade uključuje dugme za lak pristup i sigurnosni sistem protiv otvaranja, dok Super locker 360º dvostruki zakretni sistem osigurava sigurno zaključavanje šipke za bradu kada je podignuta.
Razmišljajući o većoj sigurnosti i udobnosti za korisnika, X.VILITUR je dostupan u tri veličine školjke i ima dvostruku homologaciju: Jet i Integral.
Dizajniran da ponudi prirodnu i intuitivnu interakciju, samo da razgovarate da završite stvari ili koristite pojednostavljeni sistem sa 3 dugmeta za kontrolu različitih funkcija.
X-COM 2 je dizajniran od tla tako da uključuje komponente koje se mogu priključiti, tako da baterija i žice ne ugrožavaju prostor ili estetiku kacige.
Lako priključiti i napuniti bateriju, moćna autonomija će vam omogućiti da uživate u do 10 sati razgovora ili da se satima družite na putu, u stanju pripravnosti.
Dvostruki Bluetooth čip omogućava povezivanje do 8 vozača, za maksimalan razgovor sa saputnicima.
Za još upečatljivije iskustvo, uživajte u naprednoj kontroli buke, inteligentnoj tehnologiji koja regulira jačinu vaše muzike kada se promijeni okruženje izvan kacige – sve ekskluzivne karakteristike, rezultat su prestižne suradnje sa Senom, liderom i svjetskim stručnjakom za bluetooh rješenja.
Zabilježite sva svoja putovanja i svoje najbolje trenutke kako biste ih se kasnije prisetili.
Praktični i uklonjivi, dva nosača za akcione kamere dolaze uz kacigu, kako bi se olakšalo njihovo postavljanje na gornju i/ili bočnu stranu kacige.
Zimska membrana omogućava bolju kontrolu nad protokom svježeg zraka. Može se onemogućiti preklapanjem na stražnjem dijelu unutrašnje obloge.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL

ProizvodjacNexx
TOP