Kaciga NEXX X.Wed2 Columbus Blue.Black MT

48.786,00 RSD48.786,40 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Opis

NEXX Helmets je ponosan što je jedan od poslednjih europskih proizvođača, koji proizvodi 100% u Portugalu.
Novi ventilacioni sistem, nudi novi gornji otvor u tri položaja za optimalan usis vazduha; Dvostrani usisnici imaju novo pozicioniranje / ugao koji favorizuje više svežeg vazduha i redizajnirani kako bi omogućili bolje rukovanje i prianjanje sa zimskim rukavicama.

Novi otvor za ventilaciju za bradu uvlači više svežeg vazduha u područje usta.

EPS obloga je modifikovana, dodajući više vazdušnih kanala kako bi se omogućilo da dodatni vazduh prolazi preko glave i van kacige.
Novi X.WED 2 dolazi u više Shell veličina: opcije uklapanja u 3 veličine školjke i 4 EPS košuljice kombiniraju kompaktnije dimenzije s izvanrednim pristajanjem i udobnošću.
3D podstava je poboljšana, a gornja obloga optimizirana za provođenje svežeg vazduha oko konture glave; takođe je razvijen novi štitnik od vetra za bradu, kako bi se smanjila buka vetra i osiguralo bolje prianjanje oko vrata i donjeg dijela lica.
Komplet dodatne opreme i dalje uključuje specijalnu ventilaciju za bradu za terensku akciju.
Opremljen sa 80% zatamnjenim unutrašnjim vizirom za sunce sa jednostavnim mehanizmom dugmeta kojim se može upravljati čak iu lošim uslovima sa prašinom, blatom itd.
X.WED2 je standardno opremljen za smeštaj X-COM sistema koji je razvijen u saradnji sa renomiranim Bluetooth specijalistom SENA.

X-COM su Bluetooth 3.0 stereo slušalice sa Bluetooth interfonom dugog dometa dizajnirane posebno za vozače motocikala koji preferiraju manji oblik za maksimiziranje performansi u vožnji, ali zadržavajući bogate karakteristike Bluetooth interfona.

Uz X-COM, možete telefonirati bez upotrebe ruku na svom Bluetooth mobilnom telefonu, slušati stereo muziku ili glasovne upute za GPS navigaciju putem Bluetooth bežične veze i imati interkom razgovore u punom dupleksu s drugim vozačima.

Specifikacije

Veličina

L, M, XL

ProizvodjacNexx
TOP