Trilobite 1962 Airtech Zenske Pantalone

27.365,94 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Opis

Od sportskog putovanja do avanturističkog endura, Trilobite Airtech hlače su napravljene za vozače kojima je potrebna maksimalna zaštita od vremenskih prilika i ceste. Kombinacija teksasa, rastezljivog materijala, tehničke mreže i kože sa zaštitnom postavom na zadnjem sjedištu i koljenima od aramidnih vlakana Kevlar® po DuPont™ progresivnoj tehnologiji, čini AirTech pantalone pravim izborom. Savršena kontrola zraka funkcionira zahvaljujući Air Tech tehnologiji mrežastog materijala na bokovima i bedrima. Pantalone su opremljene tregerima koji se mogu skidati sa Trilobite logotipom, pričvršćenim na dvostruku omču pozadi i sprijeda sa velikim čičak trakom kako bi se zadovoljila maksimalna udobnost krojenja.

Svaki vozač će pozdraviti udobnost rastezljivog i prozračnog materijala za prepone i podignutih leđa. CE nivo 2 štitnici za koljena su uključeni u pantalone. Pripremljen za štitnike za kukove. YKK patent zatvarači osiguravaju kvalitetu i dugotrajne performanse. Za povećanje vidljivosti noću, na donjem dijelu pantalona se koristi posebna reflektirajuća 3M pređa. Hlače imaju lijepu i uočljivu kombinaciju tamnoplavog trapera i smeđe ručno voštane kože koja daje vrlo upečatljiv izgled. Dostupan i u ženskoj verziji.

Vanjski materijal:

60% Magnum poli traper, 20% najlon, 15% poliamid, 5% prava koža
Vanjska obloga školjke:

Postava od aramidnih vlakana u koljenima i sjedištu napravljena od Kevlar® po progresivnoj DuPont™ tehnologiji.
Unutrašnji materijal:

75% pamuk, 25% poliester
zaštita:

Kevlar® by DuPont™ podstava od aramidnih vlakana na koljenima i sjedištu
CE nivo 2 zaštita na koljenima uključena. Pripremljen za štitnike za kukove.
Ergonomske karakteristike:

Podesiva širokim rastezljivim panelom i čičak trakom u struku, bočnim patentnim zatvaračima na dnu, prednjim zatvaranjem patent zatvaračem i dugmadima. Tri spoljna džepa.
Podesiva visina štitnika za koljena pomoću čičak trake, podignut pojas oko struka na leđima. Tregeri koji se mogu skinuti.
ventilacija:

Mrežasti materijal na butinama i stražnjim kolenima
Vidljivost:

3M reflektirajuća pređa na potkoljenicama
stane:

Sport, enduro, avantura. Obične muške EU veličine (30-44), žene EU veličine (26-36).

Kevlar® i DuPont™ su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znakovi E.I. du Pont de Nemours and Company.

Specifikacije

Broj

34, 26, 28, 30, 32

ProizvodjacTrilobite
TOP