O nama

TAGO MOTO CENTAR

je jedinstven moto objekat na teritoriji Srbije gde na jednom mestu svaki ljubitelj motocikala može pronaći motor, skuter, kvad kao i različitu moto opremu za sebe i za svoj motocikl. Izložbeni prostor je koncipiran kao multibrending objekat - svojevrsna robna kuća za vrhunske i široko rasprostranjene brendove, kao i za kupovinu povoljnih brendova motocikala i moto opreme. TAGO MOTO CENTAR omogućava široku i raznovrsnu ponudu za svačiji ukus i džep. U posebno dizajniranom prostoru površine 500 m2 možete videti izložene nove i polovne motocikle poznatih brendova i probati registrovane demo motociklie različitih marki i modela. Takodje možete videti i na licu mesta probati različitu moto opremu čuvenih svetskih proizvodjača, za vozača, suvozača kao i za vaš motocikl. 

Pored prodajnog tu je i servisni centar za održavanje motocikla u garantnom i vangarantnom roku, sektor za prodaju i ugradnju rezervnih delova, ulja i guma, montažu dodatne opreme itd. Pravi, tradicionalni i posebno dizajnirani motoraški kafić je sastavni deo TAGO MOTO CENTRA gde naši posetioci rado razmenjuju iskustva i prave zajedničke planove za moto ture. TAGO MOTO CENTAR je član GOTA GRUPE koja već 25 godina uspešno posluje na auto-moto tržištu Srbije i nalazi se na ulazu u Novi Sad, sa autoputa iz pravca Beograda u okviru novog poslovnog objekta auto – moto centra Tojota i Citroen površine 5.000 m2. TAGO MOTO CENTAR u zavisnosti od brenda posluje kao ekskluzivni uvoznik za Srbiju, kao ovlašteni diler i serviser za Novi Sad ili Vojvodinu, ili samo kao uvoznik, kupac i prodavac novih i polovnih motocikala, skutera, kvadova i različite nove moto opreme. Bez obzira na uvoznički ili dilerski status sa proizodjačem TAGO MOTO CENTAR je vaš iskreni partner i na sve prodate proizvode i usluge svakom kupcu daje garanciju!

DUCATI, HUSQVARNA, BENELLI, ROYAL ENFIELD, CF MOTO, BMW, HONDA, YAMAHA, HARLEY DAVIDSON … su neki od moto brendova koje nove ili polovne možete naći u našoj ponudi a TOURATECH, REVIT, GIVI, SW MOTECH, HJC, AIROH, MOTOREX, AKRAPOVIČ, MICHELIN, BARDAHL, AGV, PIRELLI, CARDO… su neki od poznatih brendova moto opreme, moto delova i moto guma u okviru našeg programa

Dobro nam došli
Vaš TMC
TAGO MOTO CENTAR, Zrenjaninski put br. 6, Novi Sad

Naš tim

Jasna Kricković
Servisni prijem

jasna.krickovic@gotacargroup.com

Aleksandra Jandrić
Servisni savetnik

064 827 89 55
aleksandra.jandric@gotacargroup.com

Damjan Vuković
Prodajni Savetnik

063 483 290
damjan.vukovic@tagomotocentar.com

Dragan Mišković
Moto mehaničar

0611914420

Predrag Jerković
Moto električar

0691502777

Milenko Gojić
Vozač i logistika

milenko.gojic@gotacargroup.com

Maria Ružić
Prodajni savetnik

0648278576
maria.ruzic@tagomotocentar.com

TOP