Trilobite 661 Parado Slim Fit Muske Pantalone Crne – Produzeni Model

26.175,86 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Opis

Trilobite Parado su prave motociklističke farmerke. Oni ne kriju svoju glavnu svrhu, ali pokazuju za šta su stvoreni. Na prvom prikazu videćete da je Parado napravljen za vožnju. Par ovih farmerki pružit će udobnost vožnje bez premca. Ne samo zbog elastičnog trapera ispranog od kamena, već i zbog ergonomski oblikovanih rastezljivih panela u preponama, kolenima i pojasu leđa.

Otpornost na abraziju koju karakterišu progresivna DuPont™ tehnologija aramidna vlakna napravljena od Kevlar® zaštitit će vašu kožu u slučaju trenja tokom nezgode. Uklonjivi štitnici CE nivoa 2 u kolenima i kukovima garantuju maksimalnu zaštitu od udara. Jahači će lako pronaći ispravan položaj štitnika za koljena zahvaljujući podesivom visinskom čičak sistemu unutar džepova za koljena.

Parado farmerke se sastoje samo od vrhunskih komponenti. YKK metalni patent zatvarači i originalna Kevlar® aramidna vlakna iz DuPont™ sastavni su dio ovih moto farmerki.

Prilikom vožnje tokom toplih letnjih dana, veliki džepovi za ventilaciju na butinama će vam dobro doći jer će pustiti svež vazduh tamo gde vam je potreban. Podignut pojas oko struka sa stražnje strane pokriva donji dio leđa.

Parado farmerke su visokotehnološke teksas hlače za zahtjevne vozače koji traže visok nivo zaštite i neusporedivu udobnost.

Parado farmerke imaju CE AA sertifikat.

Vanjski materijal:

11,5 oz Elastični traper, 98% pamuk, 2% elastin
Vanjska obloga školjke:

Podstava od aramidnih vlakana u koljenima i sjedištu izrađena od Kevlar® po progresivnoj DuPont™ tehnologiji
zaštita:

CE nivo 2 štitnici na kukovima i kolenima
Ergonomske karakteristike:

5 džepova
Stretch paneli u koljenima, stražnjem struku i međunožju
Podesiva visina štitnika za koljena
Dvostruke omče za kaiš sprijeda
Pozadi podignut pojas oko struka
ventilacija:

Džepovi za ventilaciju na butinama
Prozračni panel za međunožje
Pakovanje:

Vodootporna transportna torba
stane:

Putni, urbani i na putu, vitki muškarci (30 – 46) EU veličine u regularnoj i dugačkoj verziji. Savršeno se slaže sa Parado jaknama i Trilobite® duksericama.
Kevlar® i DuPont™ su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znakovi E.I. du Pont de Nemours and Company.

Specifikacije

Broj

34, 32, 36, 38

ProizvodjacTrilobite
TOP